Magazin

Alira Sauvignon Blanc 2022 BIB Premium 3L + 1 Sticla Gratis

PRP: 145,00 lei 99,95 lei
Prețul total al produselor este de: 199,00 lei.
Cumpărând acest pachet economisiți: 99,05 lei
vezi conținut pachet
(0 opinii)

Party cu prietenii! Același Sauvignon Blanc, dar ambalat pentru petrecere. Un vin alb rafinat, cu o culoare minunată și un buchet opulent. Are corp rotund, textură densă și aciditate echilibrată, bine integrate cu un final fin și revigorant. Este un Sauvignon Blanc vibrant în care se simte calitatea datorată atenției la fiecare detaliu din procesul de vinificare.  

Descriere

Vizual:

Galben pai cu irizații strălucitoare

Gustativ:

Gustul se caracterizează prin omogenitate, echilibru și finețe și confirmă aromele olfactive, completate de note de citrice.

Olfactiv:

Dezvăluie o mulțime de arome, în care se disting cele de soc, ananas, piersică albă cu note de ardei gras și indicii de fân proaspăt cosit.

Asocieri Culinare:

Sushi, salate ușoare de vară, paste vegetariene, carne albă și brânzeturi moi, deserturi cu crema de vanilie

Vinificație:

Vinul îmbuteliat la BIB 3L este vinul din lotul îmbuteliat la sticlă. Strugurii au fost culeși la maturitate deplină, 48 ore maceratație în boabă la rece. S-a efectuat selecția manuală a strugurilor și a boabelor după desciorchinare. A urmat macerarea mustului în presă pentru 2 ore, iar vinificația s-a făcut la temperatură controlată între 14-16°C. Vinul a beneficiat de batonaj pe drojdii fine.

Sistemul BIB constă într-o cutie din carton premium în interiorul căreia se află o pungă ce protejează vinul de contactul cu aerul și se comprimă pe măsură ce vinul este turnat în pahar prin acționarea canelei din partea de jos a cutiei.

Caracteristici
Culoare:
Alb
Tip vin:
Sec
Soi:
Sauvignon Blanc
An recoltă:
2022
Încadrare:
Varietal
Alcool:
13%
Temperatură Servire:
8-10°C
Potențial de învechire:
Nu
Opinii (0)
Nu sunt opinii despre acest produs.
Adaugă o opinie

Pachetul conține

Prețul total al produselor este de: 199,00 lei.
Cumpărând acest pachet economisiți: 99,05 lei