0

Exclusive Club

Avantaje Alira Exclusive Club
Devino membru în Clubul Alira și beneficiezi de oferte speciale, cadouri și invitație la tradiționala Serbare a Recoltei. Activezi calitatea de membru la prima comandă în valoare de minim 800 lei. Vei primi 20% discount la întreaga comandă și un cadou de bun venit: 1 sticlă de vin Alira și 2 pahare de vin, personalizate cu logo-ul Alira. Acest discount se aplică inclusiv produselor aflate în promoție.
Discount

Discount 15% , permanent, indiferent de valoarea comenzii, doar pentru comenzi de vinuri. Acest discount se aplică doar produselor cu preț întreg, nu se cumulează cu alte promoții.

Invitație la Serbarea Recoltei la cramă

Vei petrece o zi inedită la petrecerea câmpenească de la noi din cramă. Vei putea vizita podgoriile de la Aliman și crama unde vinurile Alira prind viață, vei cunoaște echipa noastră de vinificatori, vei degusta vinurile ALIRA alături de preparate delicioase dobrogene și deja tradițională pâine preparată în cuptorul de pământ, toate acestea într-o atmosfera minunată întreținută de momente artistice. Și la final te vei bucura de un apus spectaculos peste vie. (transportul și cazarea nu sunt incluse)

Early Sale Access

Vei avea acces la produse speciale, etichete în stocuri limitate care sunt disponibile doar membrilor clubului.

Oferte Speciale

Îți vom crea periodic oferte speciale, dedicate doar membrilor clubului, ce vor fi anunțate prin intermediul unui newsletter.

Cadou Aniversar

La împlinirea unui an în Clubul Alira te vom surprinde cu două sticle de vin din cele mai noi tiluri și ți le trimitem în săptămâna aniversară.

Regulament Alira Exclusive Club

*Beneficiile membrilor nu sunt transmisibile, nu pot beneficia de oferte sau evenimente speciale alte persoane în locul acestora.
*Pentru menținerea calității de membru valoarea comenzilor tale anuale, calculată pentru 12 luni începând cu dată primei comenzi, trebuie să fie de minim 2500lei. Altfel, calitatea de membru va deveni nulă.
*Alira Exclusive Club își rezervă dreptul de a aduce modificări programului pentru membrii, cu notificare prin e-mail prealabilă.