Magazin

Pachet "Sweets on you!"

PRP: 151,00 lei 99,00 lei
Prețul total al produselor este de: 151,00 lei.
Cumpărând acest pachet economisiți: 52,00 lei
vezi conținut pachet
(0 opinii)
Descriere

"Pachetul 'Sweets on You!' este o experiență delicioasă și rafinată, perfectă pentru a celebra Valentine's Day, Mărțișorul și Ziua Mamei într-un mod elegant și memorabil. Acest pachet este creat special pentru a oferi momente dulci și de răsfăț, acompaniate de vinuri premium din colecția Alira.

Vinurile incluse în acest pachet sunt:

  1. Alira Aliento Rose: Un rose elegant și aromatic, cu arome subtile de fructe de pădure și note florale. Gustul său proaspăt și echilibrat este perfect pentru a fi savurat alături de persoana dragă într-o zi specială.

  2. Alira Flamma Charme Rose: Cu o culoare vibrantă și arome intense de fructe de pădure și flori proaspete, acest rose încântă simțurile și aduce un sentiment de bucurie și romantism. Este un partener ideal pentru momentele romantice din Valentine's Day.

  3. Alira Ghiurghiuliu: Un vin rose cu un caracter distinct și o notă ușor picantă, Alira Ghiurghiuliu completează perfect selecția, aducând un echilibru subtil și o notă rafinată. Aromele sale proaspete și fructate vor adăuga un plus de savoare fiecărei ocazii.

Împreună, aceste vinuri formează un trio perfect pentru a celebra dragostea, primăvara și aprecierea față de mama ta!

Opinii (0)
Nu sunt opinii despre acest produs.
Adaugă o opinie

Pachetul conține

Prețul total al produselor este de: 151,00 lei.
Cumpărând acest pachet economisiți: 52,00 lei